AMACIMIZ

Her birey eşsizdir. Bazı engelli bireyler sosyal anlamda problem yaşarken, bazıları fiziksel problemler yaşayabiliyor. Bizler öğrencilerimizin güçlü yönlerini biliyoruz. Gelişimlerine ihtiyaçları doğrultuda katkı sağlıyoruz.

Amacımız; rehabilitasyon hizmeti alan kişinin kendine olabildiğince yetebilir hale gelmesi ve hayatını en üst düzeyde sürdürebilmesidir.

• Çocuklarımızın bağımsız yaşayabilmesi için gerekli olan; Günlük Yaşam Becerileri, Öz Bakım Becerileri, Akademik Beceriler, Dil ve İletişim Becerileri, Sosyal Becerileri kazanmasını sağlamak, en önemli amacımızdır.
  • Ailelerimizin gereksinimlerini sağlayarak, psikolojik olarak onları desteklemek
  • Aile-öğretmen işbirliği ile öğrencilerimizin aile yaşantılarında ve ev ortamlarında karşılaşılan durumlarla ilgili rehberlik etmek
  • Farklı gelişim gösteren çocukların ve ailelerinin eğitimin elverdiği en iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamak
  • Sunulan tüm hizmetlerde etik kurallar çerçevesi içinde çalışmak